filtrează

277 Rezultate în categoria Farmacii veterinare

Farmacia veterinară, uzual numită și farmacie pentru animale, are ca obiect de activitate înmagazinarea și comercializarea produselor destinate pentru tratarea și vindecarea animalelor ce suferă de diferite afecțiuni. Printre produsele comercializate de către farmaciile veterinare se numără: antibioticele, antiinflamatoarele, antiparazitare, instrumente chirurgicale (foarfeci, pense chirurgicale etc.) şi multe alte astfel de produse.

PLUTO vă pune la dispoziţie: medicamente de uz veterinar pentru animale de companie, păsări exotice, rozătoare cât şi pentru animale de producţie, hrană şi accesorii pentru animale. Oferim consiliere gratuită.

Pluto S.R.L.
Sucedava nr. 127

ROMAN, NEAMŢ 611044
Romania

vezi telefon0233.731.026

vezi fax0233.731.026

Suntem o echipa cu experienta de 15 ani, dintre care 10 ani in domeniul veterinar (specializat fiecare pe diverse ramuri ale medicinii veterinare):ecografie, laborator, chirurgie, medicala, dar mai mult decat atat, cu o dragoste de animale.

PRO ANIMA VET S.R.L.
STR. BANUL ANTONACHE Nr.55

BUCUREŞTI SECTORUL 1, BUCUREŞTI
Romania

Salusvet este un cabinet veterinar din Bucuresti, sectorul 1, care oferă servicii medicale de calitate animalelor de companie

Salusvet S.R.L.
Soseaua Nicolae Titulescu, Nr 61-71

BUCUREŞTI SECTORUL 1, BUCUREŞTI
Romania

vezi telefon0725.172.601