Database Error. System Administrator has been notified and this problem will be solved as soon as possible. We are sorry for the inconvenience. TEATRUL ŢĂNDĂRICĂ | BUCUREŞTI, BUCUREŞTI, Romania
Adresă:
STR. GRIGORESCU EREMIA,GEN. Nr.24
BUCUREŞTI, BUCUREŞTI
Romania
telefon:
vezi telefon021.316.3006
fax:
vezi fax021.316.3003
website:
http://www.teatrultandarica.ro/
Contactaţi această Companie

Descriere

O altă coordonată a strategiei manageriale este susţinerea debuturilor artistice ale tinerilor creatori actori, regizori, scenografi, compozitori, coregrafi, etc. În dorinţa de a atrage şi publicul adult a fost creat un studio experimental "AnimArt" unde se joacă piese din repertoriul clasic, precum Faust, Candid, etc, adaptări libere după operele omonime. Anual, organizăm Festivalul Internaţional al Teatrului de Animaţie „Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie" ce a ajuns în 2008 la cea de a patra ediţie.

Teatrul a fost recompensat cu mare număr de prestigioase premii la competiţii naţionale şi internaţionale: Premiul naţional pentru teatrul de păpuşi, Premiul pentru originalitate, Premiul pentru interferenţă culturală în arta scenică, Marele Premiu la festivalurile de la Tolosa, Praga, Botoşani, Galaţi, etc. În 2004, Sala Lahovari a fost complet renovată, pentru ca acum, să primească 75.000 de spectatori anual.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Raluca Tulbure

Telefon persoana de contact: 021.316.3004

Cod Unic de Inregistrare: 4192707

Nr. Inregistrare: -

Nume legal firma: Teatrul Ţăndărică

Produse sau servicii: -Spectacole
-Evenimente

Metode de plata: Transfer bancar