Bine de ştiut
   Caracteristici
   • INTALNIRI DE NETWORKING – CONECTAM OAMENI SI OPORTUNITATI!
   • Ce BENEFICII ai daca participi la INTALNIRI DE NETWORKING:
   • - Posibilitatea sa iti prezinti propria afacere de cel putin 3 ori, catre toti cei prezenti, dar si catre un grup de interes
   • - Posibilitatea de a face networking de calitate, dar si de a participa la un mini-training sustinut de specialistii INTALNIRI DE NETWORKING sau de catre invitati de valoare
   • - Posibilitatea de a face exercitii de networking, concentrate pe initierea unor contacte si parteneriate solide pe viitor.
Adresă:
Aleea Grigore Ghica, nr 2 A, Pantelimon, Ilfov

Romania
website:
www.intalniridenetworking.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Traim intr-o epoca digitala: prezentarile si ofertele se trimit pe email si sunt sunt din ce in ce mai multe, contactele si prieteniile se leaga pe retelele de socializare si sunt, la fel, extreme de numeroase, iar activitatea noastra de zi cu zi depinde de foarte multe ori de performanta calculatoarelor.

Lucram intr-un ritm din ce in ce mai rapid si neintrerupt si, fara sa ne dam seama, am ajuns sa fim legati prin cabluri din ce in ce mai performante.

INTALNIRI DE NETWORKING este locul unde poti sa cunosti, IN VIATA REALA, oameni ca si tine: cu business-urile lor, cu job-urile lor, cu provocarile si hobby-urile lor.

INTALNIRI DE NETWORKING este locul unde iti poti face cunoscut business-ul catre zeci si sute de persoane, poti beneficia de parteneriate pe termen lung, de recomandari si poti ajunge in mod firesc sa ai profit.

INTALNIRI DE NETWORKING este locul unde te poti face cunoscut atunci cand esti in cautarea unui nou loc de munca sau esti la inceput de cariera, unde poti lega parteneriate si prietenii, unde poti cunoaste oameni care vor vorbi despre tine mai departe si te pot recomanda.

INTALNIRI DE NETWORKING este un spatiu plin de oameni energici, pasionati de ceea ce fac, ambitiosi si entuziasti, dornici sa iti ofere suportul, deoarece in Business Networking A DA INSEAMNA A PRIMI!

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: Dana Burghel

Telefon persoana de contact: +40 0742 718 088

Cod Unic de Inregistrare: 30561030

Nr. Inregistrare: J23 /2374 /2012

Nume legal firma: SC Oblio Learning SRL

Produse sau servicii: intalniri de networking
marketing
consultanta