Database Error. System Administrator has been notified and this problem will be solved as soon as possible. We are sorry for the inconvenience. Agro Oil Service S.R.L. | SLOBOZIA, IALOMIŢA, Romania
Adresă:
Bd.Matei Basarab, Bl. MB 20
Sc. B-C, Parter
SLOBOZIA, IALOMIŢA 920004
Romania
telefon:
vezi telefon0243.231.553
fax:
vezi fax0243.231.556
website:
http://www.agrooilservice.ro
Contactaţi această Companie

Descriere

Agro Oil Service este o companie cu capital integral romanesc, avand drept asociati doua persoane fizice, si are peste 70 de angajati, din care 6 agenti de vanzari si achizitii. Isi desfasoara activitatea in principal raza judetelor Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau, Constanta, Tulcea si Buzau, dar acopera cu succes si alte zone limitrofe.
Detinem doua baze si un siloz de achizitii si depozitare cereale, pozitionate strategic in geografia judetului Ialomita, acoperind eficient intreagul bazin al campiei Baraganului Ialomitei. Una dintre bazele de achizitii este localizata in satul Ivanesti, comuna Ciulnita, iar cealalta in satul Fundata, comuna Perieti. Cele doua baze ne ofera o capacitate de depozitare de 28.000 tone, capacitate care poate fi facil extinsă la peste 50.000 tone prin utilizarea unor soluţii noi de depozitare cereale şi plante tehnice, respectiv sistemul de depozitare Silo Bag. Graţie programului de investiţii derulat intensiv, dispunem de toate utilajele necesare depozitării şi condiţionării produselor agricole la un nivel optim. Silozul Agro Oil Service este localizat in Fetesti, are o capacitate de depozitare de 36.000 tone, cu acces CF. Am dezvoltat parteneriate stabile, de lunga durata cu Bunge Romania, CHS, Cargill, Agrium Agriport, Nidera Romania, Prutul, Expur, ADM, AGFD, Ameropa, VAIT, etc. In fiecare dintre locatii sunt instalate uscatoare de cereale de mare capacitate, dispunem de sisteme moderne de aerare, de tarare, precum si de utilaje de manipulare si transportare a produselor.
Suntem reprezentanţi autorizaţi ai celor mai mari producatori de seminţe de cereale, plante tehnice şi furaje prezenţi în România.
Oferim clienţilor noştrii orice tip de îngrăşăminte chimice comercializate pe piaţa românească, în cele mai avantajoase condiţii.
Portofoliul pesticidelor comercializate include pesticide produse de marii producători la nivel mondial şi avem soluţii pentru a remedia orice tip de problemă care dăunează unei bune dezvoltări a culturilor agricole.
Flota auto, alcătuită din 20 autocamioane de mare capacitate, ne asigură o bună acoperire teritorială, oferindu-ne posibilitatea de a ne derula operaţiunile la nivel regional.

Alte informaţii

Persoana de contact /Functia: MACELARU LUCIAN/Reprezentant legal

Telefon persoana de contact: 0243.231.553

Cod Unic de Inregistrare: RO15060531

Nr. Inregistrare: J21/343/2002

Nume legal firma: Agro Oil Service S.R.L.

Produse sau servicii: -Comert cu cereale, plante oleaginoase si tehnice
-Depozitare, conditionare si transport cereale
-Distributie seminte, pesticide si îngrasaminte chimice Pioneer Hi-Bred,Caussade Semences, Maisadour

Metode de plata: Transfer bancar