Publicat
06/21/2015 - Comunitatea Lyoness

Vă anunțăm cu mândrie că doi noi parteneri importanți s-au alăturat comunității Lyoness: EVA energy și Grupul City Grill!

Grupul City Grill cuprinde toate localurile City Grill, City Cafe, Hanu´ Berarilor, Caru´ cu bere, Trattoria Buongiorno și oferă membrilor Lyoness 3% Cashback și 2,5 Shopping Points per 430 de lei cheltuiți. 

Pentru a beneficia de avantaje vă așteptăm să cumpărați cardul City Grill, în valoare de 200 de lei, cu care puteți plăti consumația la oricare dintre localurile grupului. Cardul achiziționat de la Lyoness nu e reîncărcabil. Pentru mai multe detalii, dați click AICI! »

EVA energy oferă o soluție nouă și avantajoasă pentru consumul dvs. de electricitate! Compania privată are prețuri competitive pentru produsele și serviciile oferite, iar la fiecare factură membrii Lyoness primesc 2% Cashback și 1 Shopping Point per 430 de lei cheltuiți. Aflați mai multe AICI! »

ATENȚIE! Ofertă limitată: Pentru contractele încheiate până pe data 31.05.2015, Eva Energy oferă membrilor Lyoness un discount adițional de 1%pe tot anul 2015

Vom face și în continuare tot posibilul să vă oferim posibilitatea de a alege dintre cât mai mulți parteneri comerciali, off-line și online!

Evolutia firmei a acumulat un mare rezultat de succes in ceea ce priveste marketing-ul extern, dar si intern, ceea ce a insemnat pentru echipa Lyoness un grad destul de satisfacator pe piata. Au reusit sa se remarce datorita organizarii unui proiect destul de evoluat in ceea ce priveste modul sau de operare, acest proiect se numeste, Lyoness Child and Family Foundation. De cand au finantat acest proiect, numarul de oameni interesati a crescut fara sa isi dea seama. Rolul proiectului a fost de a realiza o institutie pentru familiile care detineau probleme cu copiii si doreau un loc specializat pentru a avea grija de ei.